Shkolla e gatimit

Ushqimi ndërgjegjshëm për të gjitha moshat.

KONCEPTI

Ne ofrojmë të ushqyerit të ndërgjegjshëm kurse gatimi në institucione ose në shkollën tonë të gatimit në Winterthur.
Mosha ideal i pjesëmarrësve është në mes 12-65 vjet. Në këto kurse fëmijët dhe të rinjtë të mësojnë të njohin dhe të përgatisë një ushqim të shëndetshëm, sezonale dhe të qëndrueshëm për çdo ditë.

OBJEKTIVAT E KLASAVE GATIM

• Gëzim dhe motivimi për të përgatitur ushqime të freskëta
• Njohuri në lidhje me një dietë të shëndetshme dhe të marrë një afat të gjatë për të përmirësuar shëndetin
• Teknikat e gatim për përgatitje të butë dhe të shpejtë të mësojnë
• Long-krijojë zakonet ushqim të shëndetshëm
• Kuptimi themelor i qëndrueshmërisë së burimeve tona lidhur me ushqimin mësojnë
• Konceptuale ankorimin një dietë të shëndetshme

SHKOLLA GATIM

Këto klasa gatim janë gjithmonë me gjysmë ore të një teorik dhe një dy-orësh pjesën praktike, ku fëmijët dhe të rinjtë në grupe bashkërisht përgatitur një menu nën drejtimin e secilit. Përgatitja e pjatave është e thjeshtë dhe e lehtë për të zbatuar për çdo fëmijë dhe të rinjtë. Ju gjithashtu merrni për çdo klasë gatim, Dipl. Nutritionists RF kontrolluar dokumentet me të gjitha tabelat e informacionit ligë, rregullat dietik dhe receta për kurs.

KURSET TONA

Chuchimeister

Bazat e Kuzhina, ushqimit dhe të ushqyerit.

3 orë

Radieslipflücker

Bazat e kuzhinës sezonale dhe procesit të përgatitjes së butë.

3 orë

Tigers çokollatë

Bazat për të bërë desserts dhe marrëdhënie të shëndetshme me sheqer

3 orë

INSTITUCION

Gjatë periudhës prej një viti, 1-4 klasa gatim janë kryer në secilin nga 3 orë me ju në institucion. Megjithatë, kurse janë edhe individualisht në çdo kohë të jetë e mundur. Këto klasa gatim janë gjithmonë me gjysmë ore të një teorik dhe një dy-orësh pjesa praktike në përgatitjen e të rinjve nën mbikëqyrje në grupe në çdo rast një gjykatë të menusë. Përgatitja e pjatave është e thjeshtë dhe e realizueshme për çdo person të ri. Ju gjithashtu merrni për çdo klasë gatim, Dipl. Nutritionists RF kontrolluar dokumentet me gjithë informacionin dhe receta për kursin. Përveç kësaj, një dosje me receta të gjithë gatim, tavolina ligë dhe rregullat e të ushqyerit është dhënë për institucionin.

ÇMIMET

Prej CHF 60.- për pjesëmarrës dhe natyrisht gatim (incl. Materialeve, dokumentet dhe ushqim)
A e kemi piqued interesin tuaj dhe ju doni ynë axhenda klasë gatim ose informacion të detajuar, ju lutem na kontaktoni.